Bing richt website in voor de Golden Globes, Grammy’s en de Oscars

Bing richt website in voor de Golden Globes, Grammy’s en de Oscars

Deze maand zullen de Golden Globes en de Grammy's worden weer worden uitgereikt en binnenkort zal ook weer de Oscaruitreiking plaatsvinden. De Golden Globes voor onder andere de beste films en televisieprogramma's zullen op 12 januari worden uitgereikt in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills. De Grammy's, de belangrijkste muziekprijzen ter wereld, zullen worden uitgereikt op 26 januari 2014 in het Staples Center in Los Angeles en de 85ste Oscaruitreiking zal op 2 maart plaatsvinden in het Dolby Theatre in Hollywood.

Goed voorbereid op de aankomende prijzenregen heeft Microsoft een nieuwe website gelanceerd, de Awards Season Resource Guide. Op de website is op dit moment informatie te vinden over de Golden Globes. Het gaat om informatie over de genomineerden, georganiseerde feestjes en voorspellingen gebaseerd op uitgevoerde zoekopdrachten. Na de uitreiking van de Golden Globes zal de website worden ingericht met informatie over de Grammy's en daarna als laatste met informatie over de Oscars.

De website is te vinden op www.bing.com/explore/awards maar kan helaas alleen bekeken worden door gebruikers die de Engelse interface voor de zoekmachine hebben ingesteld.

Lees meer over: ,