Bing Linked Pages: Zoekresultaten koppelen aan je eigen naam

Bing heeft een nieuwe feature doorgevoerd genaamd Linked Pages. De nieuwe feature moet de zoekresultaten een stuk persoonlijker gaan maken door pagina's aan jezelf te linken maar ook door zelf pagina's toe te kennen aan vrienden.

Op deze manier koppel je dan bijvoorbeeld Twitter, Google+, LinkedIn of andere zoekresultaten aan je eigen naam zodat als vrienden naar je zoeken de zoekresultaten een stuk relevanter zijn doordat ze pagina's zien die daadwerkelijk met je te maken hebben. Tegelijkertijd kun je dus direct zoekresultaten toekennen aan vrienden.

Facebook

Om dit alles te kunnen doen moet je wel eerst je eigen Facebook account koppelen. Je kunt hiermee starten door te gaan naar www.bing.com/linkedpages/. Zodra de koppeling is afgerond kun je direct starten met het linken van pagina's. Let wel op dat zodra je zoekresultaten linkt dit automatisch op Facebook, op je Timeline wordt geplaatst. Koppel je vrienden aan pagina's dan worden zij ook hiervan automatisch op de hoogte gebracht. Achteraf kun je zoekresultaten die je gelinkt hebt altijd weer eenvoudig verwijderen.

In de video hieronder zie je een kleine demonstratie van de nieuwe feature. Bing Linked Pages is alleen beschikbaar in de Amerikaanse versie van de zoekmachine.

Lees meer over: ,