Bill Gates had problemen met installeren Windows 8.1 op eerste werkdag

Bill Gates had problemen met installeren Windows 8.1 op eerste werkdag

De eerste werkdag van Bill Gates in zijn nieuwe rol als technisch adviseur is niet helemaal vlekkeloos verlopen, hij was uren bezig met het installeren van Windows 8.1. Gates besloot om zijn eerste werkdag te beginnen met het installeren van de update voor Windows 8 maar kreeg al snel een foutmelding in beeld te zien waardoor de installatie niet afgerond kon worden en hij de computer moest herstarten. Deze foutmelding kwam tot grote frustratie van Gates elke keer terug en telkens moest hij zijn computer opnieuw opstarten.

Het lukte Bill Gates uiteindelijk niet om de update te installeren en zodoende besloot hij om de kersverse CEO van Microsoft, Satya Nadella om hulp te vragen. Helaas lukt het Nadella ook niet om de update te installeren, volgens een medewerker in de buurt begon toen de situatie gespannen te worden. 'Bill Gates is normaal gesproken een vrij rustige man dus het was vreemd om bepaalde grove woorden uit zijn mond te horen' aldus de medewerker.

Een woordvoerder van Microsoft heeft laten weten dat de eerste werkdag van Bill Gates een leerervaring voor hem is geweest en dat hij voorlopig Windows 7 weer zal gebruiken.