Bijgewerkte versie Vine voor iPhone uitgebracht

Vine logo Twitter heeft een nieuwe versie van Vine voor de iPhone uitgebracht. Als eerste heeft de applicatie nu een 17+ rating gekregen vanwege het opduiken van expliciete video's die niet geschikt waren voor gebruikers van 12 jaar, zodra de update wordt geïnstalleerd zal hier ook een melding over verschijnen. Belangrijker zijn de echte verbeteringen zelf die zijn doorgevoerd en het gaat om een aantal kleine toevoegingen.

Het delen van een video kon direct op Twitter en Facebook nadat deze gemaakt was maar dit kan nu ook nadat een video op Vine is geplaatst. Open dan je eigen profiel en zoek de gewenste video die je wilt delen. Rechtsonder druk vervolgens op de drie kleine puntjes.

Verder is er een optie toegevoegd om een profiel te kunnen blokkeren of te rapporteren. Als laatste zijn er enkele bugs verholpen zoals een issue waardoor er een zwart scherm verscheen en uploads die misgingen op bepaalde apparaten. Zelf feedback geven over de applicatie of gevonden bugs kan door een mailtje te sturen naar feedback@vineapp.com.

vine_share

Lees meer over: , , ,