Bestellen iPad Mini kan vanaf vandaag, levertijd twee weken

Hoewel de iPad Mini vanaf volgende week vrijdag (2 november) beschikbaar zal komen in een groot aantal landen waaronder in Nederland moeten degene die nu alvast een exemplaar online bestellen op de site van Apple nog even iets langer wachten.

Sinds vandaag is het mogelijk om in de webwinkel van Apple alvast de kleinere versie van de iPad te bestellen, het gaat dan alleen om de modellen met Wi-Fi. Op dit moment is het zo dat alle drie de varianten (16 GB, 32 GB en 64 GB) niet eind volgende week maar waarschijnlijk over twee weken zullen worden geleverd, dit is dus rond vrijdag 9 november. Bestellen van de modellen met Wi-Fi + 4G kan ook al maar daarvan was al duidelijk dat deze later zouden worden geleverd, op dit moment is de verwachting eind november.

De iPad 4 zal overigens ook over twee weken worden geleverd. Geïnteresseerden die echt zo snel mogelijk de iPad Mini willen bemachtigen kunnen dan het beste volgende week vrijdag naar de Apple Store in Amsterdam afreizen waar het apparaat vanaf 8 uur 's morgens verkrijgbaar zal zijn. Al zal er voor 8 uur al een lange rij voor de winkel staan.

Lees meer over: ,