Berichten en mappen Hotmail accounts plotseling verdwenen

Sommige gebruikers van Windows Live Hotmail zijn het jaar iets minder goed begonnen. Diverse gebruikers melden sinds afgelopen vrijdag op het forum van Microsoft dat al hun berichten en mappen plotseling zijn verdwenen. De getroffen gebruikers hebben wel gewoon toegang tot hun account maar deze lijkt gereset te zijn. Sommige gebruikers melden zelfs een "Welkom bij Windows Live" bericht te zien die je normaal alleen krijgt als je een nieuw account opent.

Gebruiker Sabientje1980 verteld in een bericht op het forum: "Dit is vannacht gebeurd, gisteravond was het nog intact. Ook mijn persoonlijke mappen (met emails) zijn verdwenen. Ik heb wel gewoon toegang tot mijn hotmail, geen problemen met inloggen o.i.d. Niemand heeft toegang tot mijn hotmail. Ik krijg nieuwe mail ook binnen."

Dezelfde gebruiker heeft vandaag een bericht geplaatst waarin ze verteld dat alle berichten weer terug zijn maar dat nu berichten van de afgelopen dagen zijn verdwenen.

Reactie Microsoft

Een woordvoerder van Microsoft heeft vanmorgen laten weten dat het aantal getroffen gebruikers beperkt is. Het bedrijf zegt elke gebruiker individueel te helpen om de problemen op te lossen. Gebruik je Windows Live Hotmail en heb je dezelfde problemen plaats dan in ieder geval een bericht op het forum van Microsoft.

Lees meer over: ,