Automatisch coverfoto’s Facebook wisselen

pagecovery_logoVeel bedrijven laten de grote afbeelding boven hun eigen pagina op Facebook altijd hetzelfde zonder deze zo af en toe te wijzigen. Hoewel hier ook wat voor te zeggen valt zijn er ook bedrijven die juist met regelmaat de afbeelding op hun pagina vervangen om bepaalde redenen en dit is waar de tool Pagecovery.com mogelijk van pas kan komen.

Met de tool kan ingesteld worden dat coverfoto's bovenaan een pagina automatisch worden omgewisseld. Zo zou je dus voor elke dag van de week een andere afbeelding kunnen maken die dan elke dag automatisch wordt gewisseld. Pagecovery heeft een optie dat er kan worden uitgeschakeld dat hiervan een melding op het profiel wordt geplaatst.

Met de gratis versie kunnen er maximaal drie wijzigingen worden ingepland, tegen betaling is dit onbeperkt. Tegen betaling kan tevens een foto worden ingesteld op basis van een gekozen datum, ook kan er dan een foto worden vervangen als een bepaald aantal likes is bereikt. Nadeel van de gratis versie is verder dat er een watermerk van Pagecovery wordt geplaatst in de afbeelding waar dit uiteraard niet het geval is met de betaalde abonnementen. Meer informatie en de features is te vinden op pagecovery.com.

Lees meer over: