Ashton Kutcher en Josh Gad naar Macworld

Apple is al sinds 2009 officieel niet meer aanwezig geweest op Macworld maar dit jaar zullen wel de twee acteurs Ashton Kutcher en Josh Gad aanwezig zijn op de conferentie. De MacWorld Expo wordt elk jaar in januari georganiseerd in San Francisco, dit jaar zal de conferentie gehouden worden van 31 januari tot en met 2 februari in het Moscone Center.

Ashton Kutcher en Josh Gad komen naar de conferentie omdat ze Steve Jobs en Steve Wozniak spelen in de nieuwe film jOBS die eind deze maand in première zal gaan op het Sundance Film Festival, het grootste Amerikaanse filmfestival voor de onafhankelijke film. De twee acteurs zullen het podium gaan betreden om de film te promoten en om te praten over hoe zij het hebben ervaren om Steve Jobs en Steve Wozniak te spelen in de film. Ook zullen Will.iam en Brian David Johnson van Intel hierbij aanwezig zijn. jOBS zal vanaf april in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn, hieronder een aantal foto's van beide acteurs.

steve_jobs_film

steve_wozniak

steve_wozniak_2

Macworld

De eerste keer dat Macworld werd georganiseerd was in 1985 en sindsdien werd de conferentie meerdere keren gebruikt door Steve Jobs om nieuwe producten aan te kondigen, zo werd de eerste iPhone in januari 2007 op Macworld gepresenteerd. In december 2008 liet het bedrijf weten voortaan niet meer te gaan komen naar Macworld.

Lees meer over: ,