Apps Olympische Spelen voor iPhone, iPad, Android en BlackBerry

Er is een applicatie van de NOS beschikbaar voor de iPhone en daarnaast is er een ook een Windows app echter is er niets voor Android. Met deze app van de NOS blijf je goed op de hoogte van de ontwikkelingen in Londen en kun je ook live meekijken. Voor de iPhone / iPad, Android en ook voor BlackBerry en Windows Phone heeft de organisatie van de Olympische Spelen zelf ook apps gemaakt, het gaat om de Join In App en de Results App.

Official London 2012 Join In App

De Join In App is vooral gericht op mensen die naar Londen afreizen en op deze manier eenvoudig een planning kunnen maken. De applicatie bevat alle sportwedstrijden maar ook alle culturele evenementen die tijdens de Olympische Spelen worden georganiseerd. Middels zoek en filteropties maak je makkelijk een eigen programma. Verder live updates en foto's, integratie van sociale netwerken Facebook, Twitter en FourSquare. De Join In App is volledig in het Engels beschikbaar voor Android, iPhone / iPad en BlackBerry.

Official London 2012 Results App

De tweede applicatie bevat het laatste nieuws over de Olympische Spelen maar ook alle uitslagen, het wedstrijdprogramma en de medaillespiegel. Met de applicatie blijf je dus eenvoudig op de hoogte van alles wat zich in Londen afspeelt. Je kunt ook op atleet zoeken, zowel op sport als op nationaliteit. Via het onderdeel ‘My Games’ kun je aangeven welke landen je het nieuws in het bijzonder wilt volgen. De London 2012 Results App is ook in het Engels beschikbaar voor Android, iPhone / iPad, BlackBerry en Windows Phone.

NOC*NSF London 2012

Als laatste is er ook een officiële applicatie van NOC*NSF gemaakt. Hiermee bekijk je foto's, films en nieuws van NOC*NSF over het Nederlands Olympisch Team en het Nederlands Paralympisch team, zet je wedstrijden van sporten in je agenda en plan je routes naar Olympische wedstrijdlocaties. Ook bevat de applicatie nieuwsfeeds van De Telegraaf en Sanoma, videoitems van de NOS, highlights van radio-uitzendingen 538, YouTube-streams. Alle content kan gedeeld en geliked worden. Met alles wat je in app doet, kan je punten vergaren waardoor je medailles kunt winnen binnen de app. Er is een fanwall waarin fans elkaar kunnen ontmoeten. De app is er voor Android en iPhone, iPad.

Lees meer over: , , ,