Applicatie NOS voor Windows 8

Met de komst van Windows 8 heeft ook de NOS een eigen applicatie uitgebracht voor het nieuwe besturingssysteem. Via de applicatie blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, het laatste sportnieuws, weer en verkeer door middel van artikelen, foto's en video's. Na het downloaden en installeren van de applicatie kan deze worden gepersonaliseerd door nieuwscategorieën te kiezen waarin je geïnteresseerd bent.

De NOS geeft aan dat een van de features die goed tot zijn recht komt in de NOS app Semantic Zoom is, een overzicht waarmee je snel van het nieuws van de dag naar ouder nieuws van een hele tijd terug kunt bladeren, zonder dat je hier lang voor hoeft te zoeken. Via de applicatie kunnen tevens de laatste nieuwsuitzendingen worden bekeken evenals de digitale themakanalen Journaal 24 en Politiek 24. Alle sportuitzendingen en evenementen die live via mobiel te zien zijn kunnen ook via de applicatie bekeken worden.

De NOS werkt nog aan een applicatie voor de iPad, een applicatie voor de iPhone was er al evenals voor Windows Phone. De applicatie voor Windows 8 kan hier te downloaden.

Lees meer over: , ,