Apple zoekt personeel voor ontwikkeling iWatch

apple_iwatchApple zou momenteel op een agressieve manier nieuw personeel aan het werven zijn voor de ontwikkeling van de nieuwe iWatch zo weten bronnen van de Financial Times te melden. Inmiddels gaan er al enkele maanden geruchten rond over de smartwatch waar het bedrijf druk aan zou werken. Het nieuwe horloge zou worden gemaakt van gebogen glas en voorzien zijn van een aangepaste versie van mobiel besturingssysteem iOS.

Het nieuws dat Apple druk op zoek is naar nieuw talent geeft in ieder geval de bevestiging volgens de Financial Times dat het bedrijf nog steeds druk is met de ontwikkeling van de iWatch. Er zouden echter nog enkele problemen zijn met de ontwikkeling die Apple momenteel probeert op te lossen. Tevens komt naar voren dat de iWatch dit jaar niet meer zal verschijnen maar waarschijnlijk pas eind volgend jaar geïntroduceerd zal worden.

Recent waren er ook geruchten dat Google zou werken aan een eigen smartwatch en ook zijn er geruchten dat Microsoft op termijn deze markt zal gaan betreden met een horloge. Wat betreft deze smartwatch (al Surface Watch genoemd) van het bedrijf zou deze draaien op een aangepaste versie van Windows 8 en voorzien zijn van een 1.5 inch scherm.

Lees meer over: , ,