Apple organiseert apart event voor introductie iPhone in China

Apple organiseert apart event voor introductie iPhone in China

Afgelopen dinsdag verstuurde Apple uitnodigingen naar de pers voor een bijeenkomst aankomende dinsdag. Het bedrijf zal dan naar verwachting de nieuwe iPhone 5S gaan presenteren samen met de nieuwe iPhone 5C en mogelijk zal iOS 7 worden uitgebracht.

Dit zal allemaal gaan gebeuren op dinsdag 10 september maar nu is blijkt dat Apple in China een apart evenement organiseert waarschijnlijk met name gericht op de goedkopere plastic iPhone 5C al zijn er ook geruchten dat er een deal met telecomprovider China Mobile zal worden aangekondigd. De Chinese pers heeft vergelijkbare kleurrijke uitnodigingen ontvangen voor een evenement op woensdag 11 september, precies negen uur nadat de bijeenkomst in Californië heeft plaatsgevonden. Het is de eerste keer dat Apple een aparte bijeenkomst in een specifiek land organiseert.

Het is niet duidelijk of CEO van Apple Tim Cook in Californië aanwezig zal zijn of in China al zal waarschijnlijk Californië het meest voor de hand liggen. Op beide evenementen aanwezig zijn is haast onmogelijk aangezien een commerciële vlucht al bijna 12 uur in beslag neemt, met een privétoestel zal er wat tijd afgesnoept kunnen worden maar dan is het nog steeds niet haalbaar om op beide locaties te kunnen zijn.

Lees meer over: ,