Apple kondigt iPhone 5 en iPad Mini aan op 12 september

Uit eerdere berichten kwam al naar voren dat Apple in september zou gaan komen met de iPhone 5 en nu weet de website iMore.com hier een exacte datum aan te hangen. Volgens de website zal Apple op 12 september de iPhone 5 aan gaan kondigen, het toestel zou dan op 21 september in de winkels liggen. De informatie zou afkomstig zijn van enkele bronnen die in het verleden betrouwbaar bleken te zijn.

Aanvullend op de iPhone 5 zal op 12 september ook volgens de bronnen de iPad Mini worden gepresenteerd evenals de nieuwe iPod Nano. Wanneer de kleinere versie van de iPad met een scherm van 7.85 inch dan verkrijgbaar zou moeten zijn is nog niet duidelijk. De bronnen hebben geen informatie over een mogelijke nieuwe iPod Touch al was er onlangs al het bericht dat deze er wel gaat komen met een scherm net zo groot als de iPhone 5. Mocht de datum van 12 september kloppen dan komt het toestel 11 maanden na de introductie van de iPhone 4S, er zat 16 maanden tussen de iPhone 4 en de 4S.

Foto's iPhone 5

Er doken vandaag ook foto's van mogelijk de nieuwe iPhone gemaakt door Lab Factory al zou het ook goed kunnen gaan om een prototype. Onder andere is de 19-pin connector te zien evenals de aansluiting voor de koptelefoon die is verplaatst naar de onderkant.

Lees meer over: , , ,