Apple introduceert iPad Mini op 23 oktober

De website Allthingsd.com weet vandaag te melden dat Apple de nieuwe iPad Mini, ook wel iPad Air genoemd zal gaan presenteren over anderhalve week op dinsdag 23 oktober. Recent was er nog het nieuws dat Apple op 10 oktober uitnodigingen voor de introductie zou gaan rondsturen waarbij werd verwacht dat de presentatie zou gaan plaatsvinden op 17 oktober. De uitnodigingen werden afgelopen woensdag niet rondgestuurd en het evenement zal dus naar verwachting een week later plaatsvinden.

Detail hierbij is dat als de iPad Mini op 23 oktober daadwerkelijk zal worden gepresenteerd Microsoft twee dagen later op donderdag 25 oktober de Surface zal gaan lanceren. Het is nog niet duidelijk waar het evenement van Apple gehouden zal worden, het zou goed kunnen dat dit op het hoofdkantoor in Cupertino zal gaan gebeuren waar ook al eerder andere producten werden gepresenteerd waaronder de iPhone 4S vorig jaar. Een ander detail is dat Apple meestal nieuwe producten op een woensdag presenteert.

Eerder deze week verschenen er nog nieuwe foto's van het apparaat, deze bekijk je hier. Ook was er het nieuws dat Apple gestart zou zijn met massaproductie van het apparaat.

Lees meer over: