Apple gestart met levering nieuwe iPod touch en iPod nano

Hoewel er geen exacte datum was opgegeven door Apple wanneer de nieuwe iPod touch en de iPod nano geleverd zouden worden is het bedrijf nu begonnen met het leveren van de nieuwe modellen aan degene die al een bestelling hadden geplaatst. De apparaten zijn gisteren verscheept vanuit China en het is de verwachting dat de modellen dan begin volgende week op maandag of dinsdag zullen worden geleverd. Op de website van Apple staat dat de iPod touch in oktober zal worden geleverd, ditzelfde staat bij de iPod nano.

Dixons heeft aangegeven de iPod touch in het weekend van 20 oktober te verwachten, Apple Premium Reseller Xando verwacht de iPod touch volgende week al te ontvangen.

De iPod touch en de iPod nano werden tegelijk met de iPhone 5 gepresenteerd afgelopen maand door Apple. De iPod touch is nu beschikbaar in verschillende kleuren, weegt 88 gram en beschikt over een groter scherm zodat net als bij de iPhone 5 er vijf rijen met iconen onder elkaar passen. Ook is Siri nu beschikbaar. De nieuwe iPod nano is 5,4 millimeter dik, 38 procent dunner en het apparaatje heeft een homeknop gekregen.

Lees meer over: , ,