Apple brengt iOS 5.1.1 uit

Apple heeft zojuist iOS versie 5.1.1 beschikbaar gesteld en dus is het weer tijd als je over een iPhone, iPad of iPod Touch beschikt gaan updaten. Apple geeft aan dat deze update onder andere de volgende verbeteringen en oplossingen voor problemen bevat,

  • Verbeterde betrouwbaarheid bij het gebruik van de HDR-optie voor foto's die worden gemaakt via de knop op het toegangsscherm.
  • Oplossingen voor problemen die ertoe konden leiden dat niet kon worden overgeschakeld tussen 2G- en 3G-netwerken op de nieuwe iPad.
  • Oplossingen voor problemen die zich in bepaalde omstandigheden konden voordoen met het afspelen van video via AirPlay.
  • Verbeterde betrouwbaarheid bij het synchroniseren van Safari-bladwijzers en de leeslijst.
  • Oplossing voor een probleem waarbij de melding 'Kopen niet mogelijk' kon verschijnen na een voltooide aankoop.

Snel updaten

Sinds de vorige versie is het mogelijk om je iPhone, iPad of iPod Touch eenvoudig te updaten zonder kabels. Ga hiervoor naar de Instellingen en druk daarna op Algemeen en kies vervolgens voor Software-update. Druk daarna op de knop 'Download en installeer' om de update te downloaden en te installeren. Na het drukken op de knop zul je uiteraard eerst akkoord moeten gaan met de algemene voorwaarden en daarna zal de melding volgen om het apparaat aan te sluiten op een stroombron als dit nog niet het geval was.

Lees meer over: , , , ,