Apple App Store richting 50 miljard downloads, Gift Card te winnen

app_store_header_logo Apple is op weg naar een nieuwe mijlpaal met de App Store, de magische grens van 50 miljard downloads wereldwijd. Op een speciaal ingerichte pagina is een teller geplaatst door het bedrijf en te zien is dat de 50 miljard downloads al aardig in de buurt aan het komen is. Om deze mijlpaal straks te vieren is het bedrijf met een actie gestart, degene die de 50 miljardste applicatie download maakt kans op een Gift Card ter waarde van 10.000 dollar die gebruikt kan worden in de iTunes Store, App Store, en de iBookstore.

Naast de hoofdprijs maken degene die de eerste 50 applicaties daarna downloaden kans op een Gift Card ter waarde van 500 dollar. Het is wel zo dat Apple ook een alternatieve manier online heeft gezet om mee te dingen naar de prijzen in de vorm van een simpel formulier. Het invullen van je gegevens mag maximaal 25 keer per dag zo staat boven het formulier. Er zal contact op worden genomen met de winnaars en de gelukkigen zullen ongeveer 10 dagen na het einde van de wedstrijd geplaatst worden op dezelfde pagina.

2011 en 2012

Apple organiseerde in de afgelopen jaren al eerder vergelijkbare acties. Zo won begin januari 2011 een vrouw uit Engeland een Gift Card ter waarde van 10.000 dollar toen de mijlpaal van 10 miljard downloads werd bereikt. Detail hierbij was dat ze werd opgebeld door Tim Cook, nu de CEO van Apple maar toen nog de COO echter dacht de vrouw dat ze in de maling werd genomen en ze hing de telefoon op. Vorig jaar begin maart ging de prijs van 10.000 dollar naar China nadat de mijlpaal van 25 miljard downloads werd bereikt. Begin dit jaar stond de teller nog op 40 miljard, deze mijlpaal werd niet gevierd door Apple.

app_store_header

Lees meer over: ,