App Facebook voor iPhone om pagina’s te beheren

Facebook is momenteel een applicatie aan het testen gericht op beheerders van kleine en middelgrote pagina's specifiek voor de iPhone. Gebruikers in Australië en Nieuw-Zeeland van de normale applicatie voor de iPhone kregen de onderstaande melding in beeld met de vraag of ze een nieuwe applicatie wilde installeren om hun bestaande pagina's mee te beheren. Pages Manager is te vinden in de Apple Store via deze link voor gebruikers uit beide landen, helaas op dit moment nog niet beschikbaar in de Nederlandse App Store.

Na het installeren van de applicatie is er op deze manier een aparte plek om als eigenaar pagina's te beheren en een voordeel hiervan is dat je op deze manier privé en zakelijk gescheiden kunt houden. Nieuw in de applicatie is een feature dat er per pagina statistieken opgevraagd kunnen worden zoals het totale aantal likes, daarnaast zie je notificaties en kun je nieuwe berichten, foto's en reacties plaatsen op een pagina.

Facebook lijkt zodoende meer features uit de reguliere applicatie te halen om vervolgens hiervan aparte applicaties te maken, zo bestaat bijvoorbeeld Facebook Messenger al als aparte applicatie. Hieronder enkele screenshots van de nieuwe Pages applicatie.

Bron screenshots: The Next Web.

Lees meer over: , , ,