App Center Facebook nu wereldwijd beschikbaar

Begin mei introduceerde Facebook het nieuwe App Center, het nieuwe onderdeel van het sociale netwerk vervangt het gedeelte Apps en games. De uitrol begon aanvankelijk langzaam naar alle gebruikers in de Verenigde Staten en pas begin vorige maand liet Facebook weten dat het onderdeel was uitgerold naar alle gebruikers in Australië, Canada, India, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en als laatste het Verenigd Koninkrijk.

Vorige week kwamen daar Duitsland, Brazilië, Frankrijk, Rusland, Spanje, Taiwan en Turkije bij. Echter het rustig uitrollen van het App Center is plotseling afgerond nu het sociale netwerk ineens en stilletjes het nieuwe onderdeel wereldwijd heeft uitgerold.

Het App Center is te vinden door naar de startpagina te gaan en aan de linkerkant in het menu onder het kopje 'Apps' op App Center te klikken. Na openen zie je direct een aantal voorgestelde apps in beeld met daarnaast apps van vrienden. Eronder de drie tabbladen, Hoogst gewaardeerd, Trending en Hoogste opbrengt. Aan de linkerkant kun je dan bovenaan filteren op Web en Mobiel, eronder kan gekozen worden uit diverse categorieën.

Lees meer over: