App Center Facebook in het Verenigd Koninkrijk

Afgelopen maand rolde Facebook het nieuwe App Center uit in de Verenigde Staten en nu is het nieuwe onderdeel van het sociale netwerk beschikbaar gekomen voor gebruikers in het Verenigd Koninkrijk. Het App Center is de nieuwe plek waar alle applicaties voor Facebook zijn te vinden en dit komt als vervanging van het huidige Apps en games.

Het is nog niet duidelijk wanneer App Center ook in andere landen uitgerold zal worden maar dit zal dan waarschijnlijk niet zo heel lang meer op zich laten wachten. Degene die niet willen wachten op het beschikbaar komen van App Center kunnen het onderdeel rechtstreeks al openen door de volgende URL te openen, facebook.com/appcenter.

Op de homepage zie je dan eerst een aantal suggesties staan met daarnaast een aantal applicaties die vrienden recent hebben gebruikt. Eronder zie je een overzichtje met de hoogst gewaardeerde applicaties, aan de rechterkant kan er gefilterd worden op applicaties specifiek voor web en mobiel. Hier kan gekozen worden uit een aantal categorieen waaronder Games, Amusement, Facebook, Nieuws, Muziek, en Lifestyle.

Update - 9 juli

Facebook heeft nu middels een persbericht laten weten dat App Center nu beschikbaar is in Australiƫ, Canada, India, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en dus ook in het Verenigd Koninkrijk. Gebruikers uit deze landen zien nu de optie om App Center te openen aan de linkerkant in het menu staan, in de komende weken wordt het onderdeel verder uitgerold.

Lees meer over: