Angry Birds levels invoegen op websites en Facebook Timeline

Rovio heeft Angry Birds voor Facebook uitgebreid met een nieuwe optie genaamd Share & Play. Het spel is sinds eind januari beschikbaar op het sociale netwerk en kan nu verder gedeeld worden met andere gebruikers door een level op je eigen Timeline te plaatsen, het level kan dan hier direct gespeeld worden. Naast het toevoegen van het spel aan een Timeline kan een bepaald level nu ook ingevoegd worden op een website of blog.

Facebook

Het delen van een level op Facebook is eenvoudig. Nadat je een level hebt voltooid komen er twee knoppen in beeld, Share en Embed. Klik dan op Share om het level te plaatsen op je eigen Timeline. Zodra je gaat delen kan een eigen bericht worden toegevoegd.

Websites

Zoals gezegd kan een level van het spel ook worden ingevoegd op een website of blog. Klik hiervoor na het voltooien van een level op de knop 'Embed'. Er opent dan een popup met hierin een code die ingevoegd kan worden waarvan hieronder een voorbeeld. Tevens zie je hier een unieke URL staan die je bijvoorbeeld kunt delen per mail. In het geval van de URL kan iemand deze openen en het level gewoon openen en spelen in de browser.

Nadat een level is voltooid komt er een knop in beeld om het volledige spel te spelen.

Lees meer over: ,