Als Game Of Thrones op Facebook zou plaatsvinden

Game of Thrones is wereldwijd een bijzonder populaire serie. Recent is het derde seizoen van de serie begonnen en inmiddels zijn er drie afleveringen uitgezonden. In de serie komt Facebook uiteraard niet aan de orde omdat het sociale netwerk niet bestaat maar wat als alle karakters uit Game of Thrones wel actief zouden zijn op Facebook.

Met deze insteek is de website happyplace.com begonnen om van elke aflevering een samenvatting te maken alsof het allemaal heeft plaatsgevonden op het sociale netwerk. Hieronder zie je de samenvatting van de eerste aflevering van het derde seizoen, de samenvattingen die nog gaan volgen kun je bekijken op Happyplace.com. Mocht je de nieuwe afleveringen nog niet hebben gezien dan kun je wellicht beter nog niet kijken.

Overigens is Game of Thrones uiteraard wel aanwezig op het sociale netwerk, de serie heeft hier al meer dan 5,6 miljoen fans. Meer statistieken over Game of Thrones op diverse sociale netwerken bekijk je in de recent gemaakte infographic door Socialbakers.

Aflevering 1

game_of_thrones_afl_1

Lees meer over: , ,