Alle gebruikers Facebook (opnieuw) verplicht Timeline

Op 22 september afgelopen jaar kondigde Facebook de nieuwe weergave voor profielen aan en op 15 december was Timeline voor alle gebruikers beschikbaar. Vanaf dat moment kon toen het nieuwe profiel handmatig geactiveerd worden en in januari dit jaar volgde het bericht dat alle gebruikers automatisch het nieuwe profiel zouden gaan krijgen.

Waarom is niet duidelijk maar Facebook is nooit gestart met het uitrollen van Timeline naar alle gebruikers. Echter daar gaat nu opnieuw verandering in komen want het sociale netwerk gaat nu echt het nieuwe profiel uitrollen naar alle gebruikers die nog niet zijn overgestapt op de nieuwe weergave. Dit alles moet deze herfst gaan gebeuren, er is dus geen ontkomen meer aan mocht je als gebruiker de nieuwe weergave niet willen hebben.

Mocht je het oude design nog gebruiken dan krijg je voor het einde van het jaar een melding over de omschakeling, je hebt dan nog zeven dagen de tijd om alles te controleren voordat het nieuwe design definitief wordt doorgevoerd en zichtbaar is voor vrienden en andere gebruikers. Eerder omschakelen kan op: facebook.com/timeline.

Lees meer over: