Adobe software voor studenten

SURFdiensten  en zijn partners SLBdiensten  en APS IT-diensten kondigen aan dat binnenkort studenten en leerlingen in Nederland tegen een vaste lage prijs per jaar, gebruik kunnen maken van Adobe producten. Dit is onderdeel van een nieuwe overeenkomst die SURFdiensten en zijn partners hebben gesloten met Adobe Systems Benelux voor het hele onderwijs in Nederland.

De overeenkomst is gesloten voor vier jaar en de studentenlicenties komen beschikbaar voor de volgende Adobe producten: Adobe Design Premium Suite, Adobe Master Collection Suite, Adobe Digital School Collection en Adobe Acrobat Professional. De prijzen van de studentenlicenties zullen uiteen lopen van 25 euro tot 125 euro per studiejaar en zijn binnenkort via de webwinkels SURFspot.nl en SLIM.nl te verkrijgen.

Naast de overeenkomst op het gebied van studentenlicenties hebben SURFdiensten en Adobe Systems Benelux ook een overeenkomst gesloten voor het aanbieden van aantrekkelijke licenties voor de onderwijsinstellingen zelf. Het betreft hier licenties voor onder andere Adobe eLearning Suite, Adobe Digital School Collection, Adobe Design Premium, Adobe Web Premium, Adobe Production Premium en Adobe Master Collection.

Lees meer over: ,