Adobe Creative Suite 2 gratis te downloaden

Adobe Creative Suite 2 gratis te downloadenAdobe heeft de volledige Creative Suite 2 gratis online gezet. Het pakket bestaande uit onder andere Photoshop, Illustrator, Acrobat, en InDesign werd bijna 8 jaar geleden uitgebracht door Adobe in april 2005 en inmiddels is Creative Suite 6.5 het meest actueel.

Dat de software dus al een flink aantal jaren oud is heeft dus wel enige gevolgen aangezien er officieel geen ondersteuning is voor Windows 7 en Windows 8 en zodoende zal je dan mogelijk de compatibiliteitsmodus moeten inschakelen om de programma's goed te kunnen draaien. Hoe dan ook is het mooi meegenomen, zeker als je even snel dit soort software nodig hebt, normaal gesproken kost het pakket een behoorlijk bedrag.

Downloaden kan van Adobe CS2 kan op deze pagina, hier staat ook het serienummer bij.

Update

In het forum van Adobe geeft een medewerker aan dat het niet de bedoeling is dat iedereen de software zomaar gaat downloaden. De downloads zijn eigenlijk alleen voor gebruikers die al eens een licentie hebben aangeschaft. Adobe heeft de activatieservers echter voor CS2 offline gehaald en een serienummer naast de download geplaatst dus is het niet echt vreemd dat men massaal de software download, het is dan ook niet de verwachting dat het bedrijf in de toekomst zal gaan optreden tegen downloaders van CS2.

Lees meer over: , ,