Actie @fritswester om #fromholland wereldwijd trending te maken

Politiek verslaggever en actief Twitteraar Frits Wester wil graag Nederland op een positieve manier bij Twitter op de kaart zetten. Op Twitter heeft hij een oproep geplaatst aan alle volgers om bij alle nieuwjaarswensen de hashtag #fromholland te gebruiken. De oproep zorgde al snel na plaatsing dat #fromholland trending topic werd in Nederland, het doel van de politiek verslaggever is om de hashtag ook wereldwijd trending te maken.

frits_wester_twitter

Wester geeft aan dat het goed is voor Nederland om op Twitter bekendheid te krijgen als land, "even laten zien dat we er zijn, goed voor economie en tegen de crisis" aldus Wester op Twitter. Later voegt hij hier nog aan toe, "Je wensen, je product,onze bedrijven, de baan die je zoekt, waar je ook vandaan komt, allemaal #fromholland laat ze maar even horen"

De webredactie van RTL Nieuws zal in de komende dagen de leukste nieuwjaarswensen met de hashtag #fromholland gaan verzamelen, op Oudejaarsvond publiceert RTL Nieuws dan de tien leukste tweets. De nummer 1 zal worden geretweet door Frits Wester.

Lees meer over: ,