826 euro niet echte prijs van Microsoft Surface

Gisteren las je hier nog het bericht dat de Zweedse website Webhallen.com alvast de nieuwe tablet van Microsoft, de Surface in de webwinkel online heeft gezet. De prijzen voor de verschillende modellen die de Zweedse website heeft geplaatst zijn niet misselijk, zo moet het goedkoopste model 826 euro met Windows RT kosten en het duurste model met Windows 8 Pro, volgend jaar verwacht, moet 1772 euro kosten.

Het blijkt nu zo te zijn dat de webwinkel de prijzen zelf heeft bedacht en dat deze niet afkomstig zijn van Microsoft zo heeft de webshop zelf laten weten in een verklaring.

De reden is dat klanten van Webhallen al behoorlijk geïnteresseerd zijn in de nieuwe tablet en daarom is er besloten om de Surface vast online te zetten zodat klanten deze alvast kunnen bestellen. Dat de prijzen zo hoog zijn is om te voorkomen dat mensen die zoeken naar de tablet deze al voor een zacht prijsje kunnen / willen bestellen. Degene die nu alvast de tablet bestellen betalen straks uiteraard wel de echte prijs voor de tablet.

Our customers are very interested in pre-ordering these products, so we have set a high preliminary pricing for the lineup so that they may be able to pre-order them.

Just to clarify, we have not received any pricing from Microsoft regarding MRSP or purchasing net cost, and any people who have booked the Surface at this high price will of course have their order adjusted before any product is shipped. So we’re not going to overcharge anyone for being an early adopter.

Lees meer over: ,