538 werkt samen met Windows 8 voor 538JingleBall

Hoewel op dit moment Kerst nog heel ver weg lijkt zijn inmiddels de voorbereidingen voor 538JingleBall al begonnen. 538JingleBall is een grote awardshow met optredens van nationale en internationale artiesten georganiseerd door 538. Het evenement zal gaan plaatsvinden op zaterdag 22 december in het Ziggo Dome te Amsterdam.

Een aangekondigde partner voor het evenement van 538 is Microsoft ter promotie van Windows 8. 538 geeft aan dat bezoekers tijdens de show zullen ervaren hoe makkelijk en innovatief de nieuwe versie van Windows werkt. "Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met 538. Twee sterke merken zetten beiden dit jaar iets nieuws op de markt, JingleBall en Windows 8. Mix deze samen en we laten de consument op een innovatieve manier de 538 content in één oogopslag ervaren. Dit maakt in een keer duidelijk wat de kracht is van Windows 8." aldus Arne van den Berg, Sales Manager 538.

Directeur Consumer Channel Group bij Microsoft, Jacqueline Smit voegt hier aan toe: "Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met 538. Twee sterke merken zetten beiden dit jaar iets nieuws op de markt, JingleBall en Windows 8. Mix deze samen en we laten de consument op een innovatieve manier de 538 content in één oogopslag ervaren. Dit maakt in een keer duidelijk wat de kracht is van Windows 8."

Welke artiesten er zullen gaan optreden op 22 december is nog niet duidelijk. In de weken voorafgaand aan het evenement kiest het publiek de winnaars in de diverse categorieën op de bijbehorende website. Kaarten voor het kerstfeest zijn vanaf volgende week te koop.

Lees meer over: , ,