[Video] Werken bij Google als stagair – The Internship

Morgen zal in de Verenigde Staten de film The Internship in première gaan. De film gaat over twee verkopers die plotseling worden ontslagen en graag helemaal opnieuw willen gaan beginnen, zodoende gaan ze aan de slag als stagiaires bij Google. Ze krijgen gratis eten, spelen ping pong en doen de nodige dutjes met als doel om een vaste baan te krijgen bij Google. De hoofdrollen worden gespeeld door Owen Wilson en Vince Vaughn. Vanaf volgende maand zal de film ook in diverse Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Sommige scenes van The Internship werden ook echt op het hoofdkantoor in Mountain View opgenomen maar de meeste scenes werden gefilmd op een locatie in Atlanta.

Nog net voor de première morgen heeft Google zelf een korte video gemaakt die gaat over het echte leven van een stagiair bij het bedrijf. De video duurt vijf minuten en geeft een korte blik achter de schermen in Mountain View en diverse stagiairs vertellen over hun eerste week bij Google. Detail is overigens dat nieuwe werknemers van het bedrijf waaronder stagiares Nooglers worden genoemd en zijn te herkennen aan felgekleurde helikopter petjes met de tekst 'Noogler'. Een trailer van The Internship zie je hieronder.

Lees meer over: