4 miljoen dagelijkse gebruikers SongPop

Het gaat bijzonder goed met het spelletje SongPop. Drie maanden nadat het spel werd gelanceerd heeft SongPop nu 25 miljoen unieke spelers, dagelijks spelen 4 miljoen gebruikers het spel. Wat dat betreft is het aantal dagelijkse spelers sinds juli haast verdubbeld en daarmee staat het spel op de twaalfde plaats in de lijst met de applicaties die de meeste dagelijkse gebruikers hebben, ruim boven bijvoorbeeld Pinterest en Skype.

Maandelijks heeft SongPop nu 16 miljoen gebruikers op Facebook en daarnaast is het spel er ook voor de iPhone en Android. In de toekomst worden er nog meer playlists toegevoegd maar komen er ook nieuwe features aan waaronder een chatfunctie.

De groei van het populaire spel nam vorige maand flink toe nadat Mark Zuckerberg op het sociale netwerk naar het spel had verwezen, zijn enthousiaste bericht werd in drie uur meer dan 2000 keer gedeeld. In minder dan 6 weken groeide het spel van 5000 maandelijks actieve gebruikers naar ruim 7 miljoen maandelijks actieve gebruikers.

Lees meer over: