4 mei is het ook stil op Hyves

Hyves staat volgende week ook even stil bij dodenherdenking. Als eerste kun je als gebruiker van het vriendennetwerk deelnemen aan de campagne Stilstaan bij Vrijheid, een initiatief van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Via de campagne is het mogelijk om een virtuele fakkel aan je profielfoto toe te voegen. Dit kan op hyves.nl/actie/4en5mei waar op 4 mei ook live de herdenking op de dam gevolgd kan worden.

Inloggen

Als tweede zal Hyves iedereen die tussen 20:00 en 20:02 uur in gaat loggen vragen om twee minuten stil te zijn en het gedicht te lezen dat wordt voorgedragen op de Dam.

"Als grootste sociale netwerk van Nederland vinden wij het belangrijk om stil te staan bij vrijheid. Op 4 mei staan we op TV en radio stil bij herdenken, een digitale stilte op Hyves is eigenlijk vanzelfsprekend. In aanloop naar 4 mei kunnen Hyvers al stilstaan bij vrijheid door virtueel een vrijheidsfakkel te dragen op het profiel. Door het virale karakter van de campagne ontstaat een kettingreactie, waardoor je ook online samen stilstaat bij vrijheid." aldus Nine Ludwig, hoofdredacteur bij Hyves.

Lees meer over: ,