Michiel Veenstra vanuit Glazen Huis in Google+ Hangout #SR12

3fm_serious_request Gisteravond zijn in Enschede DJ's Gerard Ekdom, Michiel Veenstra en Giel Beelen het glazen huis ingegaan voor Serious Request 2012. De gehele actie duurt tot en met aanstaande maandag en dit alles kan live gevolgd worden via de radio, op de website van 3FM (seriousrequest.3fm.nl) en elke avond om 19:30 uur op Nederland 3.

Ook zal dit jaar voor het eerst sociaal netwerk Google+ worden ingezet en het gaat dan met name om de Hangout functionaliteit. Elke dag tussen 18:00 uur en 18:30 uur zal Michiel Veenstra een Hangout gaan starten om vragen te beantwoorden van luisteraars en hier kun je dus als gebruiker van het sociale netwerk zelf aan meedoen. Dit kan door een plaat aan te vragen op 3fm.nl/plaat en hierbij aan te geven dat 3FM contact met je mag opnemen en dat je de beschikking hebt over een webcam. Volg daarna de pagina van 3FM op Google+ en dan maak je kans om deel te nemen aan de Hangout op Google+.

Als je wordt uitgenodigd voor de Hangout dan ben je via je webcam live in beeld op 3fm.nl en op televisie. Op de website van 3FM en op Google+ kan alles live gevolgd worden.

Lees meer over: , ,