365 redenen om Google Apps te overwegen

Omdat Microsoft op het punt staat om Office 365 uit te gaan brengen heeft Google Enterprise alvast de avond van te voren een bericht geplaatst waarin wordt verteld dat bedrijven er niet verstandig aan doen om te kiezen voor de betaalde internetdienst.

Google zegt het bericht online te hebben geplaatst omdat een hoop gebruikers vroegen naar de visie van het bedrijf. Het bericht en de bijbehorende vergelijking zie je hieronder.

Morgen komt Microsoft Office 365 officieel beschikbaar. Google Enterprise deelt daarom vandaag graag zijn visie. Technologie wordt steeds ingewikkelder naarmate deze ouder wordt. Het upgraden van platformen en toevoegen van functies leidt tot systemen die steeds moeilijker zijn te beheren en complexer zijn om te gebruiken. Bij het vergelijken van Google Apps en Office 365 is een aantal aspecten belangrijk om in overweging te nemen.

Ontwikkeld voor teams
Google Apps is allereerst ontwikkeld om samenwerking te bevorderen. Office is voor individuen. Zo is het met Google Apps eenvoudig om met meerdere mensen in hetzelfde document te werken.

Office 365 is voor Microsoft, Apps voor keuze
Google Apps zijn te gebruiken ongeacht het apparaat of besturingssysteem: via een desktop, laptop, Chromebook of smartphone, of het nu Windows, Mac, Linux, Android, Blackberry, iOS of Windows Mobile ondersteunt.

Simpel en betaalbaar
Daarnaast is het aanbod van Google Apps eenvoudig en betaalbaar. Waar Windows vele verschillende proposities heeft, kent Google een enkele versie met een transparante lage prijs: Google Apps kosten 4 euro per gebruiker per maand zonder langetermijnverplichtingen.

Office is desktop - Apps is 100 procent web
Via de browser heb je toegang tot Google Apps, zonder dat je software hoeft te installeren, te beveiligen en te beheren. Je hoeft geen upgrades uit te voeren, want door automatische updates beschik je altijd over de nieuwste versie van Google Apps. Ook kennen Google's diensten een hoge beschikbaarheid en zijn veilig.

Klik op de afbeelding om een vergroting te bekijken.

Lees meer over: , ,