WK: 121.017 kijkers NOS stream

Vorige week was er al de waarschuwing dat er vandaag tijdens Nederland - Denemarken de stream slechts beperkt beschikbaar zou zijn. Vanmiddag werd een nieuw record gehaald qua aantal kijkers, in totaal 121.017 werd getweet door Roeland Stekelenburg, hoofd nieuwe media van de NOS. Het was een druk dagje voor de NOS die al vroeg begon. Op het moment dat de stream werd geopend om 12:15 waren er al de nodige mensen die vast de stream opende.

Uiteindelijk was het zo dat de stream zich aardig gehouden heeft maar er waren wel een aantal mensen die klaagden via Twitter over een stotterende verbinding, een aantal keer was het stadion vol. Er was nog wel een netwerk-bedrijf die een verzoek indiende bij Stekelenburg om geen streams meer hun kant opsturen. Verder twitterde hij "Voor nerds: zojuist 2,3 miljoen hits per minuut op ons platform.".

Via eurovisionsports.tv was het signaal bijna de hele wedstrijd zonder problemen te ontvangen, nadeel hier (voor sommigen een voordeel) was dat je geen commentaar bij de wedstrijd had. Een mogelijke tip voor de komende wedstrijden.

Lees meer over: ,