100.000 deelnemers voor EK Poule Hyves

Het is nu iets meer dan anderhalve week geleden dat Hyves in samenwerking met Telesport een poule online plaatste voor het aankomende Europees Kampioenschap voetbal dat zal beginnen op 8 juni. De EK Poule is goed van start gegaan want nu al zijn er meer dan 100.000 deelnemers waarmee het de grootste EK Poule van Nederland is.

Uit de eerste resultaten blijkt dat het vertrouwen in Oranje groot is want maar liefst 70 procent van alle deelnemers denkt dat Nederland het EK gaat winnen. Op de tweede plaats staat Duitsland waarvan 16 procent denkt dat zij het kampioenschap winnen. De huidige wereldkampioen Spanje staat op de derde plaats met 9 procent en slechts enkele percentages kiezen voor Italië, Portugal, Engeland of Frankrijk als EK winnaar.

Het is dit keer voor het eerst mogelijk om je naast met je Hyves account ook aan te melden met je mailadres, Facebook of Twitter account. Op dit moment doen zo’n 78.000 mensen mee via hun Hyves account mee, 16.000 met hun Facebook account, de rest gebruikt zijn mailadres of Twitter account om in te loggen. Meedoen kan op voorspellen.nl.

Lees meer over: ,