10 miljoen gebruikers Outlook.com en grote update SkyDrive

Microsoft heeft laten weten met de aankondiging van een grote update voor SkyDrive dat de recent geïntroduceerde preview van Outlook.com nu 10 miljoen gebruikers heeft. Het gaat dus snel met de nieuwe gratis maildienst van Microsoft, binnen zes uur had de maildienst zelfs al 1 miljoen gebruikers zo liet het team onlangs op Twitter weten.

Zoals gezegd is er ook een grote update voor SkyDrive, de gratis opslagdienst van Microsoft. De dienst is voorzien van een volledig nieuw jasje en ook de applicaties voor Windows en Mac OS zijn bijgewerkt. Daarnaast komt er ergens in de komende weken een applicatie voor apparaten met Android. De nieuwe layout is vergelijkbaar met de layout van Outlook.com en sluit zodoende tevens aan op de Metro-interface interface van Windows 8.

De interface is ontwerpen voor desktop en tablets en kent diverse nieuwe features zoals instant search, multi-select en drag-and-drop. Wat betreft de applicaties zijn er diverse bugs opgelost en kunnen bestanden sneller naar de opslagdienst worden geüpload.

Meer informatie over de nieuwe versie van SkyDrive hieronder in de video.

Lees meer over: , ,