Gratis webtools - Startpagina's


Als eigen site te beheren zijn de gratis startpagina's. Hiermee kun je een gratis pagina beginnen met een linkenoverzicht naar websites met je favoriete onderwerpen.

Startkabel

Startkabel

www.startkabel.nl

Je kunt een pagina beheren bij startkabel over bijna elk onderwerp waarover meer dan 50 websites te vinden zijn. Hier zijn ook pagina's die op het moment geen beheerder meer hebben, Je kunt dan die pagina overnemen, kijk op: beschikbare-dochters.startkabel.nl

4 Boogolinks

Boogolinks

www.boogolinks.nl

Altijd al een eigen website willen beheren? Of mis je nog een onderwerp op BooGO ? Meld je dan hier aan als beheerder voor dat onderwerp. Je krijgt dan een eigen website op een adres in de vorm onderwerp.boogolinks.nl.

Eigenstart

Eigenstart

www.eigenstart.nl

Wil jij op een eenvoudige manier een eigen pagina beheren? Ben je op zoek naar een mogelijkheid je favoriete links makkelijk online te kunnen zetten dan kan dat hier. Bij eigenstart heb je de keus uit een hele reeks subdomeinen o.a. : Eigenstart.be, Eigenpage.nl, Mijnpagina.ws, Thempagina.ws, Hobbypagina.ws.

Favos

Favos

www.favos.nl

Via Favos.nl kun je eenvoudig je eigen startpagina maken. Het internet adres hiervoor wordt dan bijvoorbeeld: http://jouwnaam.favos.nl. Het onderwerp van je startpagina bepaal je uiteraard zelf en je hebt geen HTML kennis nodig. De voorwaarden hiervoor is dat je binnen 7 dagen je account activeert en binnen 7 dagen minimaal 10 links plaatst. Daarnaast dient je startpagina minimaal 5 bezoekers per week te ontvangen, maar hier kun je natuurlijk zelf voor zorgen door elke dag de pagina te bezoeken.