Gratis webtools - (Tijdelijke) E-Mail adressen


Hieronder e-maildiensten waarmee tijdelijke e-mailadressen zijn aan te maken. Deze kun je gebruiken voor websites waar snel een e-mailadres opgegeven moet worden etc., deze zijn dus puur bedoeld om even snel te beschikken over een e-mailadres waar je liever niet je eigen e-mailadres wilt invullen. Zorg er hierbij uiteraard wel voor dat je dit adres niet gebruikt voor privacy gevoelige gegevens. Onder dit overzicht een aantal gratis e-mail adressen zoals Gmail die je kunt gebruiken als 'echte' e-mailadressen.

Tijdelijke e-mailadressen

wegwerpmailadres.nl

Wegwerpmailadres

www.wegwerpmailadres.nl

Hieronder enkele Engelse websites maar er is ook een Nederlandse website waar gratis een tijdelijk mailadres aangemaakt worden. Op Wegwerpmailadres.nl kan direct eenvoudig op de homepage een adres aangemaakt worden. Eronder kies je dan de geldigheidsduur. Hier kan gekozen worden voor een uur tot maximaal 24 uur.

myTrashMail

myTrashMail


myTrashMail

www.mytrashmail.com

myTrashMail biedt eveneens tijdelijke e-mailadressen. Hierbij twee opties, als eerste de optie om een tijdelijk adres aan te maken zonder registratie en zonder wachtwoord waarmee ook direct weer iedereen je e-mail hier kan lezen. Een tweede optie is hier een prive e-mailadres. Hiervoor dien je wel een wachtwoord op te geven en hiermee kun jij alleen de mail van je aangemaakte adres bekijken. Het is hier zelfs mogelijk je mail automatisch door te laten sturen naar je echte adres plus de mogelijkheid om RSS feeds te gebruiken. Een tijdelijk priveadres komt na 30 dagen te vervallen.

Mailinator

Mailinator

www.mailinator.com

Via Mailinator.com kan er snel een e-mailadres aangemaakt worden zonder registratie of wachtwoord. Dit houdt dan direct in dat iedereen je tijdelijke e-mailbox kan bekijken die het tijdelijke e-mailadres weet, ook wordt er een alternatief adres gegeven. De e-mails worden automatisch verwijderd na een aantal uur.

Jetable.org

Jetable

www.jetable.org

Jetable.org biedt eveneens de mogelijkheid om tijdelijke e-mailadressen te registreren. Je hebt hierbij de keus om zelf te bepalen hoe lang een e-mailadres moet blijven bestaan, dit kan tot maximaal een maand. Iedereen die het e-mailadres kent kan je inbox bekijken, een wachtwoord is dus niet benodigd.

Tempinbox

Tempinbox

www.tempinbox.com

Tempinbox.com biedt snel een gratis e-mailadres, registratie is niet benodigd, ook een wachtwoord is niet benodigd.

Reguliere e-mailadressen

GMail

Gmail

www.gmail.com

Google Mail ofwel GMail is een goede gratis e-maildienst als tegenhanger van Hotmail.

Windows Live Hotmail

Outlook

www.outlook.com

Outlook.com is de opvolger van Hotmail met e-mailadressen in de vorm van @outlook.com.

Mail.be

Mail.be

www.mail.be

De E-Maildienst Mail.be bied zowel gratis accounts als betaalde accounts aan.

Moerstaal

Moerstaal

www.moerstaal.nl

Via Moerstaal.nl kun je veel leuke email adressen registreren zoals @emailt.nl, of @islief.nl. De opslagruimte is beperkt en bedraagt voor het gratis account een halve mb. Mogelijkheid is wel om je nieuwe mail adres te forwarden naar je bestaande email adres.